enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
40,6470
EURO
47,1602
ALTIN
4.394,93
BIST
10.746,98
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
31°C
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
PazartesiParçalı Bulutlu
31°C
SalıAz Bulutlu
31°C
ÇarşambaHafif Yağmurlu
31°C
PerşembeAz Bulutlu
29°C

ARAÇLAR KIŞA HAZIR

21.11.2020
332
A+
A-
ARAÇLAR KIŞA HAZIR

Kış ayının yaklaşmasıyla birlikte araçların bakımlarını yapan Çankaya Belediyesi,  kış şartlarıyla mücadele için kendi çalışanı ile kendi tesisinde var gücüyle çalışıyor. Belediyeye ait iş makineleri ve binek araçların kış lastikleri değişiminden yağ bakımına araç fren sisteminden motoruna kadar her türlü bakımları yapıldı.

Alacaatlı Mahallesinde 10 bin metrekare alan üzerinde hizmet veren Üretim ve Lojistik tesisinde kullanılan malzemeler belediye tarafından üretiliyor. Araçların periyodik bakım ve onarımlarının yanı sıra kış ayına özel olarak yağ, fren ve şanzıman bakımları da titizlikle yapılıyor.

Kendi işçisiyle kendi üretim tesisinde araçlarının bakımını yapan Çankaya Belediyesi pandemi sürecinin yarattığı olumsuzlukları bertaraf ederek bir yandan belediye bütçesine katkı sağladı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.