enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaParçalı Bulutlu
22°C

AŞKIN: “HER YERDEYİZ”

08.10.2020
229
A+
A-
AŞKIN: “HER YERDEYİZ”

Ankara Büyükşehir Belediyesi desteği ile Dere ıslah ve temizlik çalışmaları da bu kapsamda gerçekleştiriliyor. Elmadağ/Akçaali Mahallesinde, kullanılmayan kömür ocağı ve çevresinde gölet ve bataklık oluşmasından dolayı, bataklık kurutma ve dere ıslah çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın; “Elmadağ’ın yalnızca ilçe merkezlerine yönelik çalışmaların olmadığını, merkeze uzak mahallelerde de çalışmaların yapıldığını belirterek “Hizmet Her Yerde Olmalıdır” “ diye konuştu.

Başkan Aşkın: “A.B.B. desteği ile, İlçe genelinde yol düzeltme ve genişletme çalışmalarının sürdüğünü, dere ıslahı ve dere yataklarında su taşkınlığının önlenmesi için belirlenen yerlere büz konulduğunu, köy ve grup yollarının bakıma alınıp yollarda düzeltme ve yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.