enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
44,4998
EURO
51,5888
ALTIN
6.585,21
BIST
12.937,87
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
17°C
İstanbul
17°C
Hafif Yağmurlu
CumaHafif Yağmurlu
17°C
CumartesiHafif Yağmurlu
15°C
PazarParçalı Bulutlu
15°C
PazartesiAçık
18°C

BAŞKENTLİ MİNİKLER TRAFİK EĞİTİM PİSTİ’NDE YENİDEN DİREKSİYON BAŞINA GEÇİYOR

BAŞKENTLİ MİNİKLER TRAFİK EĞİTİM PİSTİ’NDE YENİDEN DİREKSİYON BAŞINA GEÇİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle kapalı olan “Kurtuluş Parkı Trafik Eğitim Pisti”ni yeniden hizmete açıyor. Başkentli miniklere pratik ve uygulamalı olarak trafik kurallarını öğretmeyi amaçlayan Fen İşleri Daire Başkanlığı Sinyalizasyon ve Altyapı Şube Müdürlüğü, pistte bakım ve onarım çalışmaları da yaptı. 18 Nisan’da başlayacak trafik eğitimine katılmak isteyen okullar, hafta içi her gün 09.00-12.00 ile 13.00-16.00 saatleri arasında ‘(0312) 507 15 38’ numaralı telefondan randevu alabilecek. Başkentli çocuklara erken yaşta trafik kurallarını öğretmeyi amaçlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle 2 yıldır kapalı olan “Kurtuluş Parkı Trafik Eğitim Pisti”ni yeniden hizmete açıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı Sinyalizasyon ve Altyapı Şube Müdürlüğü, çocukların eğlenerek ve anlayabileceği seviyede hem teorik hem de akülü arabalarla uygulamalı olarak eğitim verecek.

İLK DERS 18 NİSAN’DA BAŞLIYOR

Ücretsiz eğitimden yararlanmak isteyen okullar, hafta içi her gün 09.00-12.00 ile 13.00-16.00 saatleri arasında “(0312) 507 15 38” numaralı telefondan randevu alabilecek.   Başvuru sürecinin 4 Nisan’da başladığı trafik eğitimi, okulların kapanış tarihine kadar hafta içi her gün sabah ve öğleden sonra iki oturum şeklinde verilecek. Trafik eğitimine, ana sınıfı ile 1 ve 2’nci sınıfta okuyan öğrenciler okulları tarafından alınacak randevu sistemine göre katılabilecek. 18 Nisan’da başlayacak eğitimler için Büyükşehir Belediyesi, Kurtuluş Parkı Trafik Eğitim Pisti’nde yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.