enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4963
EURO
34,7996
ALTIN
2.487,84
BIST
9.557,82
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
CumaYağmurlu
14°C
CumartesiParçalı Bulutlu
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiÇok Bulutlu
18°C

Bostancık esnafına ziyaret

Bostancık esnafına ziyaret

Yoğun geçen mesai ve ziyaretçi trafiğine rağmen mahalle ve esnaf ziyaretlerine ara vermeyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Bostancık mahalle esnafını turladı. Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Köse, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Esnafları dükkânlarında ziyaret eden Köse, alışveriş için gelen vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet etti. Genç, yaşlı herkesin ilgi gösterdiği Başkan Köse, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Mamak’ta değişim ve dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi. Köse, kademeli normalleşme sürecinde tedbiri elden bırakmamak gerektiğini de sözlerine ekleyerek, “Kademeli normalleşme sürecine girdik. Pandemi dünyada olduğu gibi ülkemizde de devam etmekte. Normalleşme sürecinde rehavete kapılmamamız gerekiyor. Üç kurala uyalım. Hijyen, maske ve sosyal mesafe. Kurallara uyduğumuz takdirde pandemisiz güzel günleri yeniden hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Sosyal mesafe kurallarını hatırlattı

Esnafların taleplerini de dinleyen Köse, hijyen kurallarına riayet ve sosyal mesafe kuralına özen gösterilmesi konusunda hatırlatmalarda bulundu. Köse, Belediye olarak esnafların her zaman yanlarında ve destekçisi olacaklarının altını çizdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.