enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5098
EURO
34,9316
ALTIN
2.439,45
BIST
9.716,77
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
CumaAz Bulutlu
19°C
CumartesiAz Bulutlu
16°C
PazarAz Bulutlu
17°C
PazartesiAz Bulutlu
18°C

BÜLENT ECEVİT MEZARI BAŞINDA ANILDI

A+
A-
BÜLENT ECEVİT MEZARI BAŞINDA ANILDI

Siyasiler ve sevenlerinin katıldığı törende saygı duruşunun ardından Ecevit’in kabrine karanfil bırakan Fethi Yaşar, Ecevit’in devlet adamlığının asla unutulmayacağını belirtti.

İlkeleri benliğimizden çıkmayacaktır

Yaşar, “Merhum Başbakanımız, büyük devlet adamı Bülent Ecevit’i ölüm yıldönümünde kabri başında andık. Bülent Ecevit siyasi nezaketin simgesi haline gelmiş, halkla unutulmaz ve yıkılamaz bir yakınlık kurmuş nadir siyasetçilerdendi. Türk siyasi tarihine ismini altın harflerle yazdırmış her kesimin hayranlığını ve takdirini kazanmıştır. Onun hedeflediği demokrasi ve hakça düzen hedefine erişemesek de sosyal demokratlar olarak onun söylemi olan ‘Bir düzen ki herkes kendi yaşamında mutlu geleceğinden umutlu olsun. Bir düzen ki ne ezilen ne ezen insanca hakça bir düzen’ sözleri kulaklarımızdan ve benliğimizden çıkmayacaktır. Kendisini saygıyla anıyoruz. Ruhu şad olsun” diye konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.