enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5947
EURO
34,7523
ALTIN
2.420,29
BIST
9.645,02
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C
PerşembeAz Bulutlu
20°C
CumaAçık
20°C
CumartesiAz Bulutlu
19°C

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN STÜDYOSU YENİDEN YOUTUBERLARA AÇILIYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN STÜDYOSU YENİDEN YOUTUBERLARA AÇILIYOR

2020 yılının başında Başkentli yeteneklerin dünyaya açılması ve tanınmasına destek olmak amacıyla youtubelara ücretsiz sunulan ancak pandemi nedeniyle ara verilen ücretsiz stüdyo hizmeti yeniden başlıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, normalleşme süreci ile birlikte hijyen tedbirleri dahilinde stüdyosunun kapılarını youtuberlara tekrar açıyor. Genç yetenekleri desteklemek amacıyla geçtiğimiz yıl Büyükşehir Belediyesinin stüdyolarını ücretsiz olarak youtuberlara açan Ankara Büyükşehir Belediyesi, pandemi süreci nedeniyle ara verilen hizmeti yeniden başlatıyor. Gençlerin tanınmalarını, kendilerini ifade edebilmelerini ve dünyaya açılmalarını sağlayacak girişimlere katkı sağlamayı hedefleyen hizmet, hijyen tedbirleri dahilinde yeniden hayata geçiriliyor.

BAŞVURULAR İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesinin stüdyosunu kullanmak isteyen youtuberlar için https://ankara.com.tr/youtuber-basvuru-formu adresi üzerinden ön başvuru süreci başlatılırken, haftanın iki günü (Salı ve Çarşamba) 10.00-11.00, 11.00-12.00, 14.00-15 ve 15.00-16.00 saatleri arasında randevu talebinde bulunabilecek. Video çekimlerini kendilerine ayrılan 1 saatlik zaman diliminde gelip çekebilecek olan youtuberlar, Büyükşehir Belediyesi ile muvaffakiyet imzalayarak; stüdyodaki elektrik, ışık, masa, sandalye ve green box gibi birçok ekipmanı da ücretsiz kullanabilecek.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.