enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaParçalı Bulutlu
22°C

Camiler Koronavirüse Karşı Temizleniyor

Camiler Koronavirüse Karşı Temizleniyor

Coronavirüs salgınındaki vaka artışının son zamanlarda Ülke genelindeki ciddi oranda artışı nedeniyle Elmadağ Belediyesi tarafından dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları aralıksız olarak devam etmektedir.
Cuma namazı esnasında daha fazla vatandaş bir arada olduğu için, İlçe genelindeki tüm camilere, Belediye ekipleri tarafından, ilaçlama ve dezenfektan işlemleri gerçekleştirildi. İlçedeki tüm ibadethanelerin düzenli olarak çevre temizliğini yapan belediye ekipleri, ilaçlama çalışmalarını da yaparak ibadethanelerin sterilizasyon işlemleri tamamladı.


“Sağlığınız için biz tedbirleri aldık, lütfen sizde önlemlerinizi alın”
Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “İlçemizdeki tüm cami ve ibadethanelerimizin temizlik çalışmalarını sıklıkla yapıyoruz. Ardından ilaçlama çalışmalarımızı gerçekleştirerek camilerimizin dezenfeksiyon işlemlerini tamamlayarak hemşerilerimizin ibadetlerini sağlıklı ve güvenli bir ortamda
yerine getirmelerini sağlıyoruz; dedi. Başkan Aşkın: “Sağlığımız için biz tedbirleri aldık, lütfen sizde önlemlerinizi alın ki sevdiklerimizle güzel günlerde buluşabilelim.” İfadesinde bulundu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.