enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3848
EURO
35,0513
ALTIN
2.326,23
BIST
9.102,82
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
CumartesiAz Bulutlu
22°C
PazarParçalı Bulutlu
22°C
PazartesiAz Bulutlu
24°C
SalıAz Bulutlu
18°C

Çorum’da Kediye Çarpmamak İçin Canından Oldu

16.11.2020
3.523
A+
A-
Çorum’da Kediye Çarpmamak İçin Canından Oldu

Çorum ili Osmancık ilçesinde önüne çıkan kediye çarpmamak için manevra yapan O.S.´nin (19) otomobili, çöp konteyneri ve elektrik direğine çarptı. İkiye bölünüp, motoru fırlayan otomobilin sürücüsü O.S yaşamını yitirirken, kedide hayatını kaybetti.
Kaza, cumartesi akşam saatlerinde Osmancık Koyunbaba Mahallesi, Burhan Uludağ Caddesi´nde meydana geldi. O.S., aniden önüne çıkan kediye çarpmamak için yönetimindeki 19 ABV ………… plakalı otomobilinin direksiyonunu kırdı. O.S’nin tüm çabasına karşın kediyi ezdiği otomobil, yol kenarındaki çöp konteyneri ve beton aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle ikiye bölünen otomobilin motoru kaza yerinden yaklaşık 50 metre ileriye fırladı. Araçta sıkışan O.S., ağır yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibinin çalışmasıyla çıkarılan O.S., ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı, buradan da Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne sevk edildi. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan O.S., sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.