enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Covid-19 Gece Denetimi

25.10.2020
199
A+
A-
Covid-19 Gece Denetimi

“Sağlık İçin, Hepimiz İçin” sloganıyla gerçekleştirilen uygulama kapsamında Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Akdere, Dereboyu ve Tuzluçayır mahallelerinde iş yerlerine ve vatandaşlara yönelik gece denetiminde bulundu. Denetimlerde, esnaflar ve vatandaşlar maske ve sosyal mesafe konusunda uyarıldı. Başkan Köse, kurallara uyan esnafa ve vatandaşlara teşekkür etti.

Kola takılan maske işe yaramaz

Emniyet, jandarma ve zabıta ekiplerinin ortak çalışmasıyla Mamak’ta uygulamalara aralıksız devam edildiğini kaydeden Başkan Köse, “Denetimlerdeki amacımız halkımızı bilinçlendirmek ve uyarılarda bulunmak. Kola takılan maske işe yaramaz. Maskenin doğru bir şekilde takılması gerekiyor. Maskemizi takarak, sosyal mesafe ve hijyene dikkat  edersek hayatımız normalleşecektir. El ele vererek virüsü yeneceğiz inşallah” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.