enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
CumartesiAz Bulutlu
21°C
PazarAz Bulutlu
22°C
PazartesiAz Bulutlu
24°C
SalıAz Bulutlu
19°C

DAVUTOĞLU KEÇİÖREN’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

DAVUTOĞLU KEÇİÖREN’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU Keçiören’de, Gelecek Partisi Keçiören İlçe Başkanlığı binasını ziyaret etti. Ziyarete Ankara İl Başkanı Gülnur HAYRAN, Keçiören İlçe Başkanı Emin DEMİRBAŞ, GELECEK Partisi Genel Merkez, Ankara İl Başkanlığı, Keçiören İlçe Başkanlığı yetkilileri katıldı. İlçe Binasında üye kaydı gerçekleştiren Genel Başkan DAVUTOĞLU, Keçiören İlçe Başkanı Emin DEMİRBAŞ ve ekibinin yapmış olduğu çalışmalardan oldukça memnun olduğunu ve çalışmaların aynı şekilde devam etmesi gerektiğini belirtti.

Gelecek Partisi Keçiören İlçe Başkanı Emin DEMİRBAŞ; “Genel Başkanımız, son Başbakanımız Profesör Doktor Sayın Ahmet DAVUTOĞLU’nun ilçe binamızda ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Genel Merkezimiz ve Ankara İl Başkanlığımızın destekleri bizleri için çok önemli. Biz de bu desteği sonuna kadar hissediyoruz ve çalışmalarımızda bizlere güç ve enerji veriyor…” dedi. Daha sonra Keçiören sokaklarında vatandaşlarla sohbet eden Ahmet DAVUTOĞLU’na yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulunuldu. Davutoğlu ve beraberindeki heyet çektirilen hatıra fotoğrafının ardından ilçeden ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.