enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
CumartesiParçalı Bulutlu
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
21°C
SalıAz Bulutlu
23°C

DONDURUCU SOĞUKLARDA CAN DOSTLARIMIZA MAMA TAKVİYESİ

DONDURUCU SOĞUKLARDA CAN DOSTLARIMIZA MAMA TAKVİYESİ

Sincan Belediyesi ekipleri dondurucu soğuklarda can dostlarımızı unutmadı. Ekipler bir taraftan karla mücadele çalışmalarına devam ederken, bir taraftan da sokak hayvanları için seferber oluyor.  38 besleme noktasına mama takviyesinde bulunan ekipler vatandaşlara önemli bir çağrı yaptı. Sincan Belediyesi, sokak hayvanlarının daha doğal ve modern bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için 1000 sokak hayvanı kapasiteli Polatlar Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi inşa ediyor. Yaklaşık 42 Bin m2 arazide yapımı devam eden merkezin kısa sürede hizmete açılması planlanıyor.

38 Besleme Noktasına Yiyecek Takviyesi

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri dondurucu soğuklarda sokak hayvanlarının aç kalmaması için özel bir çalışma yürütüyor. Ekipler sokaktaki canlarımız için düzenli olarak 38 besleme noktasına kuru-yaş mama, su bırakıyor; böylece can dostlarımızın aç kalmasının önüne geçiliyor. Ekipler besleme faaliyetlerinin yanında acil müdahale aracı ile de sokak hayvanları için seferber oluyor. Her ihbarı değerlendiren ekipler, yaralı ve yardıma muhtaç dostlarımızın bakımlarını ve tedavilerini gerçekleştiriyor. Veteriner hekimler hayvanların aşılanması, kısırlaştırılması gibi işlemleri de yürütüyor.

“Can Dostlarımıza Sahip Çıkalım”

Sincan Belediyesi olarak sokak hayvanlarını korumak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları vatandaşların takdirini topladı. Ekipler, “Dondurucu soğuklarda sokaktaki canlarımız yiyecek bulma konusunda sıkıntı çekiyor. Bu konuda hepimiz elimizden geleni yapmalıyız; bir kap su, bir kap mama ile onların hayatında çok şey değiştirebiliriz. Yaşadığımız dünyanın, güzelliklere, paylaşımlara, merhamete ve sevgiye ihtiyacı olduğunu unutmayalım ve can dostlarımıza sahip çıkalım.” diyerek vatandaşlara çağrı yaptı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.