enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

ENVER DEMİREL’İN ACI GÜNÜ

ENVER DEMİREL’İN ACI GÜNÜ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver DEMİREL’in babası Zeki DEMİREL vefaat etti. DEMİREL’in naaşı Aşağı Yurtçu Mahallesi’nde bulunan kabristanlığa defnedildi. Cenaze için pandemi kurallarına riayet edilerek Enver DEMİREL’e bir çok kişi taziye ziyaretinde bulundu. Sosyal medya hesabından da bir çok siyasi, bürokrat ve sevenleri baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Enver DEMİREL’in oldukça üzgün göründüğü cenaze namazı ve defin işlemleri sonucunda Başkan DEMİREL sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. DEMİREL mesajında şunları söyledi: ” Kıymetli babamız Zeki Demirel Hâk’kın rahmetine kavuşmuştur. Biz O’ndan razıydık Rab’bim de razı olsun… Mevlâ rahmet eyleye…”

Haber 06 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan ARSLAN olarak, Etimesgut Belediye Başkanımız, değerli ağabeyimiz Enver DEMİREL’in şahsında tüm DEMİREL ailesine başsağlığı diliyoruz. Merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına da sabırlar diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.