enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
CumartesiParçalı Bulutlu
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
21°C
SalıAz Bulutlu
23°C

ERSİN IŞIK’TAN PARTİ ÜYELİĞİ AÇIKLAMASI

22.12.2020
3.097
A+
A-
ERSİN IŞIK’TAN PARTİ ÜYELİĞİ AÇIKLAMASI

Gelecek Partisi Etimesgut İlçe Başkanı Ersin IŞIK yeni üye kayıtları yaparken karşılaştıkları olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. IŞIK açıklamasında şunlara değindi.

Bizler Siyasi Partiler Kanununa göre kurulan, iş ve işlemlerini bu kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde çalışmalarını yürüten bir siyasi partiyiz. Vatandaşlarımızın partimize karşı çok büyük bir teveccühleri var. Bundan çok memnunuz. Vatandaşlarımızı partimize kaydetmek adına “Siyasi Parti Üyelik Formu” doldurttuktan sonra üye kaydında bazı olaylarla karşılaşıyoruz. A Parti B Parti C Parti farketmeksizin herkes her partiye üye olabilir. Ancak bazı durumlar oluyor ki vatandaşlarımızın haberi olmadan bazı siyasi partilere üye kayıtları yapılabiliyor. Bunu e-devlet üzerinden vatandaşlarımız mutlaka sorgulamalı. Bazen sehven bazen de farklı sebeplerle insanların habersizce bazı partilere kaydı yapılabiliyor. Bu farkedildikten sonra üyelik iptallikleri çok kolay. Yine e-devlet üzerinden Yargıtay’ın sayfasına yönlenip üye kayıt iptali bölümünden üyelik iptalleri yapılabiliyor.

Genel Başkanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet DAVUTOĞLU ve Ankara İl Başkanımız Sayın Gülnur HAYRAN önderliğinde Türkiye ve Ankara genelinde çok ciddi bir yol aldık. Bu başarıda vatandaşlarımıza birebir temas eden teşkilat mensubu arkadaşlarımın çok büyük bir emeği var. Bu nedenle onlara çok teşekkür ediyorum. Ülkemizdeki tüm kamusal ve bireysel herkesin kanunlar nizamlar çerçevesinde görev yapması ve hareket tarzını bu doğrultuda belirlemesi gerekir.

Yargıtay’ın açıkladı son rakamlara göre henüz 1 yılını yeni dolduran Gelecek Partisi’nin üye kaydı 20.000 sınırına dayandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.