enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3455
EURO
35,1151
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
CumaAz Bulutlu
23°C
CumartesiAz Bulutlu
21°C
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C

ETİMESGUT’TA NELER OLUYOR

ETİMESGUT’TA NELER OLUYOR

Gelecek Partisi Etimesgut İlçe Başkanı Ersin IŞIK pandemi, üç ayların başlaması ve Etimesgut’taki gelişmeler ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı. IŞIK açıklamasından şunları söyledi:

“Sevgili Etimesgutlu Hemşerilerim,
Ramazan-ı Şerifin müjdecisi, üç ayların başlangıcında olduğumuz ve manevi iklimini yaşadığımız şu günlerde, ülkemizin ve dünyanın gündemini meşgul eden pandemi sürecinin son bulması, yine eskiden olduğu gibi normal bir hayat yaşayabileceğimiz bir ortamın oluşmasını temenni ediyorum.

Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de öğrencilerimiz, esnafımız, işçimiz ve çiftçimiz bu süreçten kötü etkilenmektedir. Pandemi başlangıcında yetkili organların yapmış oldukları göstermelik yardımların ve çalışmaların şu an yapılmadığı gözlemlenmektedir.

Hatırlayınız!
Cadde sokak yıkamaları, dezenfektan çalışmalarının artık yapılmadığı, vefa destek gruplarının ortalıkta görülmediği izlenmektedir.
Bir taraftan pandemi süreci devam ederken vatandaşın evine ekmek götürmekte zorlandığı, evinde aşının kaynamadığı, her zamandakinden daha çok yardıma muhtaç olduğu bir dönemde, Etimesgut Belediyesinin çeşitli grupları bilhassa, meclis üyelerine “SEMİNER” adı altında, belediyenin imkânları ve Etimesgutlunun parası ile TERMAL OTEL’de
ağırlanmasını parti olarak etik bulmuyoruz. Pandemi kısıtlamalarının göz ardı edilmesini ayrıca vahim bir durum olduğunu düşünüyoruz.

Geçen günlerde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Selçuk ÖZDAĞ beyefendiye yapılan saldırı nedeniyle İlçemizdeki siyasi partilerin bir çoğu GELECEK PARTİSİ İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederken, Cumhur İttifakı bileşenlerinin arayıp sormaması, ülkemizdeki kutuplaştırıcı
siyasetin bariz örneği olarak karşımıza çıkmaktadır. Mayıs ayı itibarı ile yapılacak olası her türlü seçime partimiz ve İlçe teşkilatımız hazırdır.
Oy pusulasında ÇINAR yaprağı altına vurulacak her mührün takipçisi olacak olan sandık yönetimlerimizi oluşturmaya başladık. Aynı zamanda teşkilatımızın en küçük birimi olan bir başkan, iki yönetim kurulu üyesinden oluşan sandık kurullarımızı oluşturmaya başladık. Hedefimiz en kısa süre içerisinde Sandık yönetimlerinin tamamlanmasıdır. Tüm vatandaşlarımızı GELECEK PARTİSİ’ne üye olmaya, parti kademelerinde görev almaya, seçmenin iradesine sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bütün vatandaşlarımızı saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum…” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.