enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
CumartesiAz Bulutlu
21°C
PazarAz Bulutlu
22°C
PazartesiAz Bulutlu
24°C
SalıAz Bulutlu
19°C

Evde Spor Başladı

Evde Spor Başladı

Corona virüs salgını sebebiyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü Yenimahalleliler, Yenimahalle Belediyesi’nin #evdesporhashtagi ile başlattığı interaktif spor eğitimleri ile zinde kalacak.

Evde spor başladı

Yenimahalle Belediyesi, “Corona virüs yaşantımıza engel olamaz” sloganıyla Yenimahallelileri evlerinde spor yapmaya davet ediyor. Tesis hocaları evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşların metabolizmalarını hareketli tutmak adına evde yapılabilecek egzersizlerin videolarını Yenimahalle Belediyesi youtube ve facebook hesaplarından paylaşmaya başladı.

Sosyal medyadan spor eğitimleri devam edecek

Vatandaşlar bugünden itibaren belediyenin sosyal medya hesaplarından videoları izleyerek eğitmenlerle birlikte evlerinde spor yapıp, sağlık için form tutabilecek.

Corona virüsü ile mücadelede evde kalma sürecine destek olmak için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz diyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Eğitimde, sporda, kültür sanatta kimi zaman canlı yayın, kimi zaman da hazırladığımız videolarla ilçe sakinlerimizin hayatlarına devam etmelerini sağlamak istiyoruz. Vatandaşlarımız evlerinde, dört duvar arasında olabilirler ancak sağlık için hareket etmeye devam etmeliyiz. Tüm vatandaşlarımızı sosyal medya hesaplarımızdan paylaştığımız spor videolarını izlemeye ve evlerinde uygulamaya davet ediyorum” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.