enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5976
EURO
34,7961
ALTIN
2.488,42
BIST
9.457,82
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
20°C
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiAz Bulutlu
21°C
SalıAz Bulutlu
22°C

Gelecek Ankara’da Gülnur Özkaya HAYRAN Dönemi

12.11.2020
283
A+
A-
Gelecek Ankara’da Gülnur Özkaya HAYRAN Dönemi

Gelecek Partisinden yapılan açıklamada, 1. Olağan Kongre sonrası yapılan Parti Yönetim Kurulu toplantısının ardından ilk Parti Başkanlık Kurulu’nun gerçekleştirildiği belirtildi.

Toplantıda, parti tarafından açıklanan “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” çalışmasına ilişkin olarak karşılıklı görüş alışverişi için siyasi partilerden randevu talep edilmesinin kararlaştırıldığı aktarıldı.

Politika İzleme Kurulu ve Parti Başkanlık Kurulu tarafından hazırlanacak “Temiz Siyaset Belgesi”ne ilişkin hususların değerlendirildiği kaydedilen açıklamada, Parti Başkanlık Kurulu’nda görev alan Feramuz Üstün’ün yerine Gülnur Özkaya Hayran’ın Ankara İl Başkanı olarak atandığı bildirildi. Ankara İl Başkanlığı görevini yürüten Feramuz ÜSTÜN ise Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcılığı-İdari Mali İşler Başkanlığı görevine getirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.