enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3627
EURO
34,9648
ALTIN
2.326,20
BIST
9.079,97
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
CumartesiParçalı Bulutlu
21°C
PazarAz Bulutlu
22°C
PazartesiAz Bulutlu
24°C
SalıAz Bulutlu
18°C

GELECEK PARTİLİ YÖNETİCİLER MANSUR YAVAŞ’I ZİYARET ETTİLER

02.12.2020
365
A+
A-
GELECEK PARTİLİ YÖNETİCİLER MANSUR YAVAŞ’I ZİYARET ETTİLER

Ahmet DAVUTOĞLU Genel Başkanlığı’nda ülke genelinde çalışmalarına hız veren ve teşkilatları bir bir kuran Gelecek Partili yöneticiler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Feramuz ÜSTÜN, Ümit YARDIM, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin BOZOK, Ankara İl Başkanı Gülnur HAYRAN ve Ankara İl Başkan Yardımcısı Alaettin Süer katıldılar.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, güncel siyasi gelişmeler, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetleri ve Gelecek Partisi’nin siyasi pozisyonu konuşuldu. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ümit YARDIM ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; “Çok yararlı, yapıcı, çeşitli konularda görüşlerimizi karşılıklı olarak aktardığımız bir görüşme oldu. Siyasetin hangi kanadından olursa olsun bu tür görüşme ve temaslar değerlidir ayrıca yönetici- vatandaş bağlarını güçlendirir. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur YAVAŞ’a kabullerinden dolayı teşekkür ederim…” dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ da ziyarette bulunan Gelecek Partisi Yöneticilerine teşekkür ederek, ziyaret son buldu.

 

 

Gelecek Partisi Ankara il Başkanlığı olarak
Genel Başkan Yardımcımcılarımız Sn. Feramuz Üstün, Sn. Ümit Yardım
Ankara il Başkanımız Sn. Gülnur Hayran Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcımız Sn. Hasan Hüseyin Bozok ve il Başkan yardımcısı Sn.Alaettin Süer den oluşan Heyetle
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur YAVAŞ ı ziyaret ettik.
Yakın ilgi gösteren Sayın Büyükşehir Belediye başkanımıza çok teşekkür ederim.
Randevumuzu oluşturan samimi ve sıcak bir karşılama yaparak bizleri onurlandıran Hemşerimiz Başkanımızın Özel kalem müdürü sayın Yüksel Arslan kardeşime de çok teşekkür eder.
Çalışmalarında başarılar dilerim.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.