enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
CumartesiParçalı Bulutlu
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
21°C
SalıAz Bulutlu
23°C

GELECEK PARTİSİ BAŞKENTLİLERLE BULUŞTU

GELECEK PARTİSİ BAŞKENTLİLERLE BULUŞTU

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU ve Eşi Sare DAVUTOĞLU, Genel Başkan Yardımcıları, Ankara İl Başkanı, Ankara İlçe Başkanları ve bir çok Gelecek Partili Ankara sokaklarında vatandaşlarla buluştu.

 

Ankara metrosu ile Bilkent’ten Kızılay’a yolculuk yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU esnafın ve vatandaşın dertlerini dinledi. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinin Türkiye’yi de etkisi altına aldığı ve hala olumsuz etkilerinin devam ettiği ortamda esnaflar ile birebir sohbet etti.

Kızılay bölgesinde bulunan esnafları ziyaret eden DAVUTOĞLU’na ilgi büyüktü. Vatandaşların fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği DAVUTOĞLU gösterilen ilgiden oldukça memnundu. DAVUTOĞLU yaptığı açıklamada; “Partimiz her geçen gün büyüyor. Ankara İl Başkanlığımız ve İlçe Başkanlarımızın çalışmalarından son derece memnunum. Bizler iktidara talip olmak için yola çıktık. Ülkemizin ve vatandaşlarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz ve bunlar için çözüm önerileri üretiyoruz. Kadromuz çok güçlü. Liyakat sahibi insanlara yetki veriyoruz. Halkımızın da teveccühü ile inşallah en kısa sürede iktidar olacağız ve ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacağız…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.