enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3867
EURO
35,0622
ALTIN
2.325,73
BIST
9.112,79
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
CumartesiAz Bulutlu
22°C
PazarParçalı Bulutlu
22°C
PazartesiAz Bulutlu
24°C
SalıAz Bulutlu
18°C

GÜLEN YÜZLERE İHTİYACIMIZ VAR

GÜLEN YÜZLERE İHTİYACIMIZ VAR

Elmadağ Belediye Başkanlığı ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde, 5 noktada yapılan çorba
ikramı, soğuk havada sıcak çorbayla ısınan vatandaşları memnun etti. Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın; Elmadağ Belediyesi olarak ilçemize ve vatandaşlarımıza layıkıyla hizmet etmek için çalışıyor ve projelerimizi bu doğrultuda hayata geçiriyoruz. Alt yapıdan üst yapıya, kültürel, sanatsal ve sosyal projelere kadar geniş bir çerçevede hizmet sunuyoruz dedi.

“Yüzlerde bir tebessüm olabildiysek o bize yeter”

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın; “İnsanların beklentileri sadece mekânsal değildir, sosyal beklentileri de elbette olacaktır. Bizler de insan odaklı hizmetler üretmeye büyük önem veriyoruz. Bu düşünceyle sıcak bir ikramla hemşerilerimizin gönüllerini ısıtalım istedik. Bu zorlu günlerde yüzünüzde bir tebessüm olabildiysek ne mutlu bizlere.” İfadesinde bulundu. Başkan Aşkın: ”İşlerine giden vatandaşlarımıza, dükkanlarını erkenden açan esnafımıza mobil çorba aracımızla sabahları çorba dağıtımımız kış boyunca devam edecektir.” diye belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.