enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
CumartesiAz Bulutlu
22°C
PazarAz Bulutlu
22°C
PazartesiAz Bulutlu
24°C
SalıAz Bulutlu
18°C

GÜNLÜK 89 TL KAZANDIRAN KURS

31.10.2020
353
A+
A-
GÜNLÜK 89 TL KAZANDIRAN KURS

Ankara Sanayi Odası (ASO) 1.Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ASO Sürekli Eğitim Merkezi ve Sincan Belediyesi; istihdamın artırılması, işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesi, işsizliğin azaltılması, özel politika gerektiren kişi ve grupların işgücü piyasasına kazandırılması amacıyla harekete geçti. 4. dönem iş garantili meslek edindirme eğitimleri 9 Kasım’da başlıyor. İş bulamayanlar, yeni bir meslek öğrenmek isteyenler iş garantili meslek edindirme kursuna başvurabilir. Üstelik kursa katılanlar yeni bir meslek öğrenmenin yanı sıra 89 TL para kazanabilecek.

PEKİ KURSTA HANGİ MESLEKLER ÖĞRETİLECEK?

Kursa katılan vatandaşlar yepyeni bir meslek öğrenerek hayata daha sıkı sarılabilecek. Katılımcılar, “CNC Freze Operatörlüğü, CNC Torna Operatörlüğü, Plastik Enjeksiyon Üretim Elemanı, Hidrolik-Pnömatik, Elektrik Pano Elemanı, Argon Kaynak Elemanı, Gazaltı Kaynak Elemanı, Kompleci ve Mobilya Döşeme” alanlarından birinde kendini geliştirme fırsatı yakalayacak. Başvurular online ve şahsen olarak yapılabilecek. Online başvuru “www.aso-sem.com/ basvurular” internet adresinden alınacak.

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Gençlerimizin istihdamına büyük önem veriyoruz. Bu anlamda yürütülen çalışmalara destek oluyoruz. Belediyemiz, İŞKUR ve ASO Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğiyle 4. dönem meslek edindirme kursumuz 9 Kasım’da başlıyor. Gençlerimize şimdiden hayırlı olsun. Kursa katılan vatandaşlarımız inşallah bir meslek öğrenerek hayatlarına yeni bir istikamet çizebilecek. Gençlerimiz kursa giderken para da kazanabilecek” ifadelerini kullandı.

KURSA KATILAN İŞ SAHİBİ OLDU
MESLEK 
edindirme kurslarına önceki dönemlerde katılanların durumları ise şöyle: 1. dönem 119 kişi eğitim aldı. 119’u da iş sahibi oldu. 2. Dönem 122 kişi başladı. Eğitimleri halen devam ediyor. Çalışacak kurumları belli oldu. 3. Dönem 45 kişi başladı. 45 kişi eğitime devam ediyor. Çalışacak yerleri belli oldu.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.