enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
ALTIN
2.307,54
BIST
9.079,97
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
CumaParçalı Bulutlu
23°C
CumartesiAz Bulutlu
21°C
PazarParçalı Bulutlu
21°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C

Havacılar Meva Şehir’de Buluştu

15.12.2020
1.224
A+
A-
Havacılar Meva Şehir’de Buluştu

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri KESİCİ ve Global Fors A.Ş. İkmalci Havacılık, İnfoteks Teknoloji A.Ş. yöneticileri ve Romanya’da faaliyet gösteren Ürdün asıllı İş İnsanı Wael, Mevaşehir ve Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan ÜNSAL’ı ziyaret etti.

Ziyarette havacılık sektörünün faaliyetleri ve Meva Şehir Projesi ile ilgili konular ön plana çıktı. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan ÜNSAL; “yaptığımız, ulusal ve uluslararası projeler ile bir dünya markası oluşturduk. Bu markalara olan ilgi her geçen gün artıyor. Biz de bundan memnuniyet duyuyoruz…” dedi.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri KESİCİ de; “Sayın Orhan ÜNSAL’ın faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Ankara’nın ve Türkiye’nin çok önemli bir iş insanı. Havacılık sektörüne göstermiş olduğu ilgiden de oldukça memnunuz. Projeleri ile Türkiye’nin modern yüzünü oluşturan Sayın Ünsal’ı ve ekibini tebrik ediyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.