enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Hayati İnanç Kahramankazanlılarla buluştu

Hayati İnanç Kahramankazanlılarla buluştu

Kahramakazan Belediyesi’nce düzenlenen “Kahramanazan Belediyesi Kültür Sohbetleri” kapsamında yazar Hayati İnanç Kahramankazanlılarla buluştu. Kahramankazanlıların yoğun ilgi gösterdiği programda gönüllere hitap eden İnanç, izleyenleri adeta büyüledi.

Kahramankazan’da kültür ve sanat hayatının yaygınlaşmasına katkı sunmak için çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapan Kahramankazan Belediyesi, son olarak “Kahramankazan Belediyesi Kültür Sohbetleri” programı kapsamında yazar Hayati İnanç’ı ağırladı. İnanç, “Can Veren Pervaneler/Hayata Şiirden Bakmak” adlı söyleşisiyle Kahramankazanlılarla buluştu. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve ilçe protokolünün de katıldığı programa ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Böylesine anlamlı bir programa ilçe halkının yoğun katılımından dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Oğuz, “Kahramankazan’da yaşayan vatandaşlarımızın kültürle, sanatla. Sosyal hayatla iç içe olmaları için benzer programları bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi. Etkinlik Başkan Oğuz’un sosyal medya hesapları üzerinden de canlı olarak yayınlandı.

İnanç’tan Şair Başkan’a tam not

Aynı zamanda edebiyat öğretmeni olan Başkan Oğuz, programın başında, 2013 yılında Ümraniye Belediyesi’nce Türkiye genelinde düzenlenen ve 9 bin 600 şiirin katıldığı yarışmada Türkiye üçüncülüğüne layık görülen şiirini okudu. Başkan Oğuz’un insanın hayat ve içsel yolculuğunu anlatan şiiri izleyenler tarafından yoğun alkış aldı.  Daha sonra sahneye çıkan Hayati İnanç, Oğuz’un şiirini oldukça beğendiğini belirterek, “Şiirinizin üçüncü olması haksızlık olmuş, ama hayır baki olandadır” diye konuştu.

İzleyenleri mest etti

Hayati İnanç, “Can Veren Pervaneler/Hayata Şiirden Bakmak” adlı söyleşisiyle Kahramankazanlılara unutulmaz bir gün yaşattı. Okuduğu şiirlerin yanı sıra, ilahi aşkı da anlatarak divan edebiyatından örnekler veren İnanç, katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ile takip edildi. Kahramankazan’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İnanç, gönüllere hitap ettiği konuşmasıyla izleyenleri adeta büyüledi. Vatandaşlar programın sonunda İnanç’la fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.