enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5826
EURO
34,6662
ALTIN
2.527,36
BIST
9.524,59
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
CumartesiAçık
20°C
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
22°C

İSA YALÇIN: “YEREL ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM”

İSA YALÇIN: “YEREL ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM”

Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası BAŞKANI ve S.S. Sincan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı İsa YALÇIN pandemi döneminde yaşanan sıkıntılar ile ilgili olarak yerel esnafa sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Yerel esnafa destek olmanın çok önemli olduğunu ve ticari hayatın azı dişi olduğunu belirten YALÇIN gazetemize yaptığı özel açıklamada şunları söyledi:

“Esnaflarımız ülkemizin sigortasıdır. Kartellerin ve büyük şirketlerin karşısında yok olma savaşı veren küçük esnaflarımıza sahip çıkmak ve farkındalık oluşturmak için Sincan’dan başlattığımız “YEREL ESNAFINDAN ALIŞVERİŞ YAPARAK ESNAFINA SAHİP ÇIK” kampanyamıza herkesin desteğini bekliyoruz. Haydi birlik ve beraberlik ve desteklerinizle esnalarımıza can suyu vererek yeniden ayaklandıralım…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.