enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3143
EURO
35,1060
ALTIN
2.290,78
BIST
9.057,12
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
CumaAz Bulutlu
23°C
CumartesiAz Bulutlu
21°C
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C

İyi Parti Sincan’da izinsiz üye kaydı iddiası

İyi Parti Sincan’da izinsiz üye kaydı iddiası

İyi Parti Sincan İlçe Başkanlığı’nda vatandaşların haberi olmadan izinsiz üye kaydı yapıldığı iddia edildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmaya göre Sincan ilçesinde ikamet eden vatandaşların haberleri olmaksızın İyi Parti’ye üye yapıldıkları bilgisi elde edildi. Alınan bilgiye göre sade vatandaşların yanı sıra, devlet memurlarının da habersiz İyi Parti’ye üye yapıldığı ortaya çıktı. Görevli devlet memurlarının şikayeti sonucu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konu hakkında soruşturma başlattı.

Konu ile ilgili gelişmeler ve bilgilendirmeler, önümüzdeki günlerde Haber06 Gazetemizin internet sitesi ve gazetemizin yeni sayısında detaylarıyla birlikte yayımlanacaktır.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.