enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3862
EURO
35,0429
ALTIN
2.326,30
BIST
9.137,00
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
CumartesiParçalı Bulutlu
22°C
PazarParçalı Bulutlu
22°C
PazartesiAz Bulutlu
24°C
SalıAz Bulutlu
19°C

Kadın sürücü uygulama noktasına daldı

13.12.2020
417
A+
A-
Kadın sürücü uygulama noktasına daldı

Kaza, Çankaya Mevlana Bulvarı Ankara giriş kapısı yakınlarında meydana geldi.

KONTROL İÇİN BEKLEYEN ARAÇLARIN ARASINA DALDI

H. A. yönetimindeki otomobil, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle polis ekiplerinin uygulama yaptığı alana daldı. Otomobilin, kontrol için bekleyen 4 aracın daha çarpışmasına neden olduğu zincirleme kazada, H. A. ağır yaralanırken, uygulama noktasında bekleyen 06 B…8.. plakalı otomobilin sürücüsü A. O. Ç. ile yolcu D. Ç. ve 34 D..9…plakalı otomobilin sürücüsü H. Ö. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye  kaldırılırken, kazada kısmen ulaşıma kapanan yol, belediye ekiplerinin temizleme çalışmalarının ardından trafiğe açıldı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.