enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4768
EURO
34,9560
ALTIN
2.436,58
BIST
9.716,77
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
CumaAz Bulutlu
18°C
CumartesiAz Bulutlu
16°C
PazarHafif Yağmurlu
16°C
PazartesiAz Bulutlu
18°C

KEÇİÖREN’DE POMPALI DEHŞETİ

05.11.2020
2.698
A+
A-
KEÇİÖREN’DE POMPALI DEHŞETİ

Keçiören’de S. D. ve Y. A., otomobille seyir halindeyken iddiaya göre otomobille kendilerini takip edip önlerini kesen husumetli oldukları Y. E. Ç. ve dayısı H. C. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan dayı ile yegeni kaçtı.

Olay, akşam saatlerinde Keçiören ilçesi Özlem Caddesi’nde meydana geldi.  Ayvalı yönüne giden S. D. ve Y. A.’nın içerisinde bulunduğu 06 …………. plakalı otomobilin önü iddiaya göre aralarında husumen bulunan Y. E. Ç. ve dayısı H. C. tarafından kesildi. dayı ve yeğeni pompalı tüfekle ateş açtıktan sonra otomo bille olay yerinden kaçtı. Saçmaların isabet ettiği S. D. ve Y. A. yaralanırken, çevredekiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.Polis kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.