enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
CumaAz Bulutlu
23°C
CumartesiAz Bulutlu
21°C
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C

KIŞ RENKLİ GEÇECEK

05.11.2020
193
A+
A-
KIŞ RENKLİ GEÇECEK

Kendi seralarında üretim yapan Çankaya Belediyesi, bu yıl için hedeflediği 300 bin kışlık çiçek çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin Çukurambar Uğur Mumcu Parkı içinde bulunan seralarında kendi işçileriyle ürettiği ilk 20 bin çiçek parkları süslemeye başladı.

Park ve yeşil alanıyla başkentin en yeşil ilçesi olan Çankaya’da kış mevsimi de renkli geçecek. Soğuk havaya dayanıklı olduğu için çuha, lahana ve menekşe üretimi yapılan seralarda bu kış için 20 bin çuha, 20 bin lahana ve 260 bin menekşe üretiliyor. Bir bölümü tamamlanan çalışmalar kapsamında belediye işçileri 20 bin çiçek dikimine başladı.

Kasım ayı sonuna kadar üretilecek 300 bin kışlık çiçek, beyaz, mor, kırmızı, sarı, mavi renkleriyle Çankaya parklarını süsleyecek.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.