enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
40,8638
EURO
47,8575
ALTIN
4.383,89
BIST
10.870,57
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Parçalı Bulutlu
PazartesiAz Bulutlu
29°C
SalıParçalı Bulutlu
29°C
ÇarşambaParçalı Bulutlu
29°C
PerşembeAçık
32°C

KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

21.10.2020
149
A+
A-
KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Çankaya Belediyesi Covid-19 ile mücadele etmeye ve vatandaşların sağlığını korumaya yönelik önlemler almaya devam ediyor. Çankaya Belediyesi, pandeminin başlamasının ardından okullar, eczaneler, berberler, kuaförler, güzellik salonları, camiler, taksi ve taksi durakları gibi vatandaşların çokça kullandığı işyerleri ve ilçe genelindeki aile sağlığı merkezlerinde düzenli olarak dezenfeksiyon çalışması yapıyor. 

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın ölümüne neden olan yeni tip koronavirüsün 11 Mart’ta ‘pandemi’ ilan edilmesiyle birlikte çalışmalarına başlayan Çankaya Belediyesi, halk sağlığından taviz vermiyor. Belediyenin ilaçlama ekipleri ilçedeki aile sağlığı merkezlerini özel ilaçla dezenfekte ediyor. Muayene odaları ve hastaların bekleme salonlarının yanı sıra tuvalet ve lavabolar ile el temasının olduğu korkuluklar ilaçlanarak tedavi amacıyla sağlık ocaklarını kullanan vatandaşlar, Covid-19 tehdidinden korunmuş oluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.