enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3882
EURO
35,1467
ALTIN
2.326,10
BIST
9.079,97
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
CumaParçalı Bulutlu
22°C
CumartesiAz Bulutlu
21°C
PazarParçalı Bulutlu
21°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C

KUĞULU’DA KIŞ RENKLERİ

05.12.2020
353
A+
A-
KUĞULU’DA KIŞ RENKLERİ

Kışlık çiçekleri parklarına dikmeyi sürdüren Çankaya Belediyesi Ankara’nın en güzel parklarından olan Kuğulu Park’ı da rengarenk çiçeklerle bezedi.

Kendi seralarında ve kendi işçileriyle en düşük maliyetle üretim yapan Çankaya Belediyesi, bu yıl için hedeflediği 300 bin kışlık çiçeği ilçe parklarına dikiyor. Ankara’nın merkezi konumu, doğası ve su kuşlarıyla simge parklarından Kuğulu Park da bu yılki kışlık çiçeklerine kavuştu. Soğuk havaya dayanıklı olması ve güzel görünümleri dolayısıyla tercih edilen menekşe, lahana ve lavantalar kışlık bakımı yapılan Kuğulu Park’ta toprakla buluştu.

Beyaz, mor, kırmızı, sarı, mavi renklerde 10 bine yakın çiçekle renklenen park, vatandaşların da ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.