enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5532
EURO
34,9466
ALTIN
2.422,65
BIST
9.722,09
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
PerşembeAz Bulutlu
21°C
CumaAz Bulutlu
19°C
CumartesiAz Bulutlu
18°C
PazarAz Bulutlu
19°C

Maneviyat Şehri SİNCAN

Maneviyat Şehri SİNCAN

Sincan’daki tüm camilerde vatandaşlar Miraç Kandili dolayısıyla namaz kılıp imam hatiplerin rehberliğinde dua etti. Sincan İlçe Müftülüğü ve Sincan Belediyesi iş birliğinde her kandil gecesinde farklı bir camide yapılan programlar, Miraç Kandili’nde Yenikent Şeyh Edebali Camiinde yapıldı.

Programa katılan vatandaşlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında hijyen, sosyal mesafe, maske ve seccade kuralına uygun şekilde saf tuttu, namaz kılıp, dua etti. Camilerde belirlenen noktalara oturan vatandaşlar, okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’i dinledi.
Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şeriflerden sonra Kürsiye çıkan Sincan İlçe Müftüsü Mevlüt TOPÇU yaptığı vaaz ve duasıyla gecenin manevi atmosferine ayrı bir maneviyat kattı.


Programdan sonra Sincan Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK, Belediye Başkanı Murat ERCAN ve İlçe Müftüsü Mevlüt TOPÇU vatandaşlar ile sohbet ettiler.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.