enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5496
EURO
34,9912
ALTIN
2.420,94
BIST
9.722,09
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
CumaParçalı Bulutlu
19°C
CumartesiAz Bulutlu
17°C
PazarAz Bulutlu
19°C
PazartesiAz Bulutlu
19°C

MEHMET ALİ BAKİCİ’DEN İYİ PARTİ’YE ZİYARET

MEHMET ALİ BAKİCİ’DEN İYİ PARTİ’YE ZİYARET

Tüm Özürlüler ve Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Ali BAKİCİ, İyi Parti STK’lardan sorumlu Genel Başkan Yardımcı Burak AKBURAK’ı makamında ziyaret etti.

Tüm Özürlüler ve Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Ali BAKİCİ yaptığı konuşmada; ” Türkiye genelinde 13,5 milyon Engelli var bunların sorunlarına kulak verirseniz onları çok memnun edersiniz.
Siz yeni kurulan bir partisiniz dolayısıyla herkesi kucaklamalısınız engellilerin sorunlarıyla yakından ilgilenmeniz gerekir…” dedi.

İYİ Parti STK’lardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak AKBURAK da; “Çok doğru söylüyorsunuz Mehmet Ali bey bizim de parti polikamızda engelliler için özel bir birim kuruldu, onlara ne yapsak azdır. İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER de bu konuda çok hassas. Yaptırmayı düşündüğünüz Engelli Bakımevi ile de üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine selamlarımı yolluyorum…” dedi.

Tüm Özürlüler ve Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Bakici yeni çıkartmış olduğu “GÖNÜL GÖZÜ” adlı kitabını imzalayarak İYİ Parti STK’lardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak AKBURAK’a taktım etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.