enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5948
EURO
34,7845
ALTIN
2.497,31
BIST
9.524,59
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
20°C
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiAz Bulutlu
21°C
SalıAz Bulutlu
22°C

MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

A+
A-
MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Toplantıya; Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar ve Kızılcahamam Çeltikçi ve Yıldırım Bölgelerine bağlı mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Aksoy, toplantıda yaptığı konuşmada; halkımıza daha iyi hizmet verebilmek, ilçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ilk elden dinlemek, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının son günlerde artış göstermesi nedeniyle alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme yapmak için toplandıklarını belirterek, “Muhtar köyde, mahallede önderlik yapan, iyi şeyler için halkın önünü açan kişidir. Yani devletin temsilcisi ve aynı zamanda halkın da temsilcisidir. Bu anlamda muhtarların, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rolleri var.” dedi.

Başkan Acar; “Öncelikle bunu bilmenizi isterim ki her bir mahallemiz bizim evimiz. Her mahalemizin ihtiyaçlarını yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü ile mücadelede muhtarlarımıza büyük sorumluluklar düşüyor. Muhtarlarımız bu dönemde daire amirlerimiz ile sürekli irtibat halinde olmalı ve salgınla mücadelede etkin rol almalı, halkımızı da ikaz etmeli.” dedi. Toplantıda muhtarlarımızın taleplerini dinleyen Kaymakam Aksoy ve Başkan Acar muhtarların sorularını da tek tek cevaplandırdı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.