enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5025
EURO
34,8826
ALTIN
2.437,41
BIST
9.716,77
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
CumaAz Bulutlu
19°C
CumartesiAz Bulutlu
16°C
PazarAz Bulutlu
17°C
PazartesiAz Bulutlu
18°C

NİGAR KOCA YENİDEN BAŞKAN

NİGAR KOCA YENİDEN BAŞKAN

AK Parti Sincan Kadın Kolları Başkanı Nigar KOCA yeniden Başkanlığa atandı. KOCA’nın yeniden göreve gelmesi nedeniyle Sincan Belediye Başkanı Murat ERCAN bir mesaj yayımladı. ERCAN mesajında şunları söyledi: “Şimdiye kadar yaptığı başarılı çalışmaları neticesinde yeniden Sincan Kadın Kolları Başkanlığına atanan Nigar KOCA hanımefendiyi tebrik eder, muvaffakiyetler dilerim. Allah yolunu açık etsin…”

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner ARSLANARGUN ise mesajında; “Yaklaşık üç yıldır birlikte görev yapmaktan mutluluk duyduğum ve emeğine şahit olduğum Kadın Kolu Başkanımız Nigar KOCA hanımefendi yeniden kadın kolu başkanımız olarak görevlendirilmiştir. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Allah hayırlı eylesin, utandırmasın…”

Yeniden AK Parti Sincan Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Nigar KOCA da; “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın izinde teşkilatlarımızla birlikte kol kola yürümeye devam edeceğiz. Bana yeniden bu görevi tevdi eden yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Allah mahçup etmesin…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.