enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

PARKLARDA SONBAHAR KEYFİ

18.11.2020
293
A+
A-
PARKLARDA SONBAHAR KEYFİ

Çankaya Belediyesinin parkları sonbaharda da vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. İçinde bulunduğumuz pandemi günlerinde vatandaşların evlerinden sonra en çok zaman geçirdiği yer Çankaya parkları oluyor.

Kapalı mekanlara gitmeyi sağlık açısından uygun bulmayan vatandaşların sosyalleşme alanları bu sonbaharda her zamankinden daha çok açık alanlar oluyor. Covid-19 tehlikesine karşı en güvenli alanların başında gelen parklar vatandaşlarla dolup taşıyor. Başta, Çukurambar’daki Uğur Mumcu Parkı, Birlik Mahallesi’ndeki İsmet İnönü, Zafer ve Lozan parkları ve Ahlatlıbel Atatürk Parkı her yaştan vatandaşa nefes alınacak ortam sunarken, Kuğulupark gibi daha merkezi konumdaki parklar ise gece gündüz tercih edilen alanlar oluyor.

Güneşin az da olsa kendini göstermesini fırsat bilenler parkların tadını çıkarırken Çankaya Belediyesince dikilen rengarenk kışlık çiçeklerin arasında güvenle hoş vakit geçiriyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.