enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3325
EURO
35,1176
ALTIN
2.310,95
BIST
9.079,97
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
CumaAz Bulutlu
23°C
CumartesiAz Bulutlu
21°C
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C

PLANLI KENTLEŞMEYE KATKI

PLANLI KENTLEŞMEYE KATKI

Planlı ve sağlıklı yapılaşma gereği ilçe sınırları içerisindeki gecekonduları yasal süreç dahilinde yıkan Çankaya Belediyesi, bu hizmetiyle kenti tehlike arz eden yapılardan kurtarmış oluyor. Kent içinde terk edilerek işgallere açık hale gelen ve harap halde bulunan gecekonduların tespitini yapan Çankaya Belediyesi, komisyon kararları ile yıkımları gerçekleştiriyor.

Kentin ortasında kaçak ve ruhsatsız yapıları yıkarak, vatandaşların ortak kullanabilecekleri park ve yeşil alanlara dönüştüren Çankaya Belediyesi, son 6 yılda 5 bine yakın kaçak yapıyı yıktı.

Halka hizmet etme anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği yatırımlar ile Çankaya’nın çehresini değiştiremeye yönelik çalışmaları sürdürdüklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Her büyük şehirde olduğu gibi Çankaya’da da plansız yapılaşmadan doğan rahatsızlıklar vardı. Kentimizin daha yaşanabilir olması için öncelikli olarak bu yapıların yıkılarak vatandaşların hizmetine sunulması için çalışmalarımıza başladık. Bundan sonraki süreçte de ilçemizde kaçak yapılara izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.