enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Şehit Mezarlarına Büyük Saygı

28.10.2020
273
A+
A-
Şehit Mezarlarına Büyük Saygı

Yapılan bu onarım çalışmaları ile oluşan hasarlar tamamen giderildi. Ayrıca İlçe genelindeki tüm mezarlıkların çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmalarının da periyodik olarak yapıldığı bildirildi.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “Vatanı uğruna canlarını feda eden Şehitlerimizin mezarlarındaki eskiyen bayrakları değiştirip, mezarlığın bakım onarım ve temizlik çalışmalarını da titizlikle yapıyoruz. Bu vesileyle Vatanı uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.