enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3373
EURO
34,9659
ALTIN
2.325,93
BIST
9.103,08
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
CumartesiAz Bulutlu
22°C
PazarParçalı Bulutlu
22°C
PazartesiAz Bulutlu
24°C
SalıAz Bulutlu
18°C

SERİYE DEVAM

SERİYE DEVAM

Halkbank: 3 – 0 Spor Toto

Salon: TVF Başkent
Hakemler: Burhan İlhan, Erhan Alparslan

Halkbank ANKARA: Efe Bayram, Oğuzhan Karasu, Aslan Ekşi, Alexander Berger, Faik Samed Güneş, Fernando Hernandez (Volkan Döne, Caner Ergül, Ediz Kaan Fırıncıoğlu)
Spor Toto: Azizcan Ataoğlan, Nicolas Bruno, Sercan Bıdak, Wallace De Souza, Ferreira Do Nascimento, Kemal Kayhan (Murat Tokgöz, Deniz İvgen, Ali Deniz Yılmaz, Thiago Gelinski, Rıfat Kantarcıoğlu, Ame Dautefendic)

Setler: 25-19, 25-22, 25-23
Süre: 1.20 (27, 26, 27)

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 25.haftasında oynanan derbi karşılaşmada Halkbank, Spor Toto’yu 3-0 mağlup ederek üst üste dördüncü maçını kazandı. Efe Bayram’ın 20 sayı ile yıldızlaştığı karşılaşma sonucunda 23.maçta 16.galibiyetini almış oldu. Yüzde 49 hücum oranı ile oynayan Halkbank’ta Alexander Berger 11, Fernando Hernandez de galibiyete 10 sayılık katkı yaptı.

Karşılaşmayı değerlendiren Aslan Ekşi, iyi oynamaya devam ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Maçın önemini bilerek ve zaman elverdiği ölçüde iyi hazırlanarak rakibin karşısına çıktıklarını ifade eden deneyimli pasör, “Arzu ettiğimiz seriyi yakaladık. Ama bunu devam ettirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Şimdi ara vermeden Bursa maçının hazırlıklarına başlayacağız. Tüm takımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Başkent ekibi, 3 Şubat’ta Bursa Büyükşehir Belediyespor’u Ankara’da ağırlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.