enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5642
EURO
34,7387
ALTIN
2.492,67
BIST
9.524,59
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
CumaHafif Yağmurlu
14°C
CumartesiAçık
20°C
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiAz Bulutlu
20°C

SİNCAN BELEDİYESİ ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLİYOR

SİNCAN BELEDİYESİ ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLİYOR

Sincan Belediyesi ödüllü şiir yarışması düzenliyor. Şair Abdurrahim Karakoç, Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen şiir yarışmasıyla anılacak. Adaylar istedikleri konuda şiir yazabilir. Yarışmaya başvurabilmek için Sincan’da ikamet etme şartı aranıyor. Dereceye girenler ise ödüllendirilecek. Düzenlediği çeşitli yarışmalarla edebiyat ve sanat dünyasına yeni yetenekler kazandıran Sincan Belediyesi, “Millet Kıraathaneleri 1. Öykü Yarışması”nda ödüllerin sahiplerini bulmasının ardından yeni bir yarışma için kollarını sıvadı. Sincan’da yaşamış, gönüllere hitap eden mısraların şairi Abdurrahim Karakoç, adına düzenlenen şiir yarışmasıyla yâd edilecek.

Sincan’da Kalemine Güvenen Herkes Şiir Yarışmasına Katılabilir

“Abdurrahim Karakoç 1. Şiir Yarışması”na katılabilmek için yaş şartı aranmıyor. Adayların Sincan’da ikamet etmesi gerekiyor. Yarışmanın konusu ise serbest olarak belirlendi. Yarışmaya yalnızca bir şiir ile başvuru yapılabilir. Adaylar gönderilen şiirlerin altına isim ve rumuz yazmayacak. Yarışmaya katılacak şiirlerin daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış ve herhangi bir yerde yayımlanmamış olması; yerli ve yabancı hiçbir eserle bariz benzerlikler taşımaması gerekiyor. Ayrıca gönderilen şiirlerin uzunluğu 100 satırı aşmayacak, daha uzun şiirler değerlendirme dışı bırakılacak. Başvuru ise yalnızca internet üzerinden www.sincan.bel.tr adresinden alınacak.

Dereceye Girenler Ödüllendirilecek

Şiir yarışmasında dereceyi girenleri çeşitli ödüller bekliyor. Birinciye tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın takdim edilecek. Mansiyon ödülü ise gram altın. Son başvuru tarihi ise 14 Mayıs Cuma olarak duyuruldu.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.