enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,3061
EURO
50,7280
ALTIN
6.727,95
BIST
12.784,01
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
11°C
İstanbul
11°C
Hafif Yağmurlu
CumaHafif Yağmurlu
12°C
CumartesiAz Bulutlu
13°C
PazarÇok Bulutlu
15°C
PazartesiParçalı Bulutlu
16°C

Sincan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Dursun Zeren ve ekibi her zaman esnafının yanında

Sincan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Dursun Zeren ve ekibi her zaman esnafının yanında

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Sincan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Dursun Zeren ve yönetim kurulu üyeleri, yaklaşan genel kurul öncesinde ilçe genelinde kapsamlı esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Sahada yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren oda yönetimi, esnafla birebir temas kurarak hem mevcut durumu değerlendirdi hem de esnafın beklenti ve taleplerini yerinde dinledi.

Cadde cadde, sokak sokak yapılan ziyaretlerde Başkan Zeren ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Sincanlı esnafla uzun sohbetler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde; artan maliyetler, ekonomik şartlar, iş hacmindeki daralma, mesleki sorunlar ve esnafın çözüm bekleyen talepleri gündeme geldi. Esnafın aktardığı sorunları tek tek not alan oda yönetimi, çözüm noktasında yapılabilecek çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Dursun Zeren, ziyaretler sırasında yaptığı değerlendirmelerde, esnafın taleplerinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti. Oda olarak her zaman esnafın yanında olduklarını vurgulayan Zeren, “Esnafımızın sesi olmak, sorunlarını ilgili mercilere taşımak ve çözüm üretmek en temel görevimizdir. Bu nedenle sahada olmak, esnafımızla birebir temas kurmak bizim için vazgeçilmezdir” dedi.

Ziyaretler kapsamında Sincan Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın bugüne kadar hayata geçirdiği çalışmalar hakkında da bilgilendirme yapıldı. Mesleki eğitimler, bilgilendirme toplantıları ve esnafın haklarını korumaya yönelik girişimlerin anlatıldığı ziyaretlerde, önümüzdeki döneme dair projeler de esnafla paylaşıldı.

Yaklaşan genel kurul hakkında da esnaflara bilgi veren Başkan Zeren ve yönetimi, tüm üyeleri genel kurula katılmaya davet etti. Genel kurulun esnafın iradesinin yansıdığı önemli bir platform olduğunu belirten Zeren, katılımın güçlü olmasıyla birlikte oda çalışmalarının daha verimli ve etkin şekilde sürdürülebileceğini ifade etti.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise oda yönetiminin sahada olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, sorunlarının dinlenmesinin ve çözüm için adım atılmasının önemli olduğunu ifade etti. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen ziyaretlerin, esnaf ile oda yönetimi arasındaki bağı daha da güçlendirdiği gözlemlendi.

Sincan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Dursun Zeren ve yönetim kurulu üyelerinin, genel kurul öncesinde esnaf ziyaretlerine aralıksız devam edeceği ve ilçenin farklı noktalarında esnafla buluşmayı sürdüreceği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.