enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5320
EURO
34,8934
ALTIN
2.422,04
BIST
9.722,09
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
PerşembeAz Bulutlu
21°C
CumaAz Bulutlu
19°C
CumartesiAz Bulutlu
18°C
PazarAz Bulutlu
19°C

Gençlik Kollarına Kaan Başkan Atandı

08.11.2020
1.386
A+
A-
Gençlik Kollarına Kaan Başkan Atandı

Sincan’da 4,5 yıldır görev yapan Ümitcan ULUDAĞ’ın yerine Kaan Yusuf YURTERİ atandı. AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner ARSLANARGUN tarafından mazbatası verildi.

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner ARSLANARGUN yaptığı konuşmada; “4,5 yıldır bu görevi yürüten Ümitcan ULUDAĞ kardeşimizin yerine Kaan Yusuf YURTERİ kardeşimiz atanmıştır. Ümitcan ULUDAĞ’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür eder, bayrağı devralan Kaan Yusuf YURTERİ kardeşimize de başarılar diliyorum…” dedi.

Sincan Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Kaan Yusuf YURTERİ ise; “Bizler AK Partinin neferleriyiz. Mevki makamdan ziyade hizmet etmek bizim için önemlidir. Sincan Gençlik Kolları Başkanlığı görevimde eskisinden daha da çok çalışıp, gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizleri bu göreve layık gören değerli büyüklerime çok teşekkür eder, saygılar sunarım…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.