enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5947
EURO
34,7865
ALTIN
2.497,31
BIST
9.461,25
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
20°C
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiAz Bulutlu
21°C
SalıAz Bulutlu
22°C

SİNCAN’A YAPILAN YATIRIMLAR İNCELENDİ

SİNCAN’A YAPILAN YATIRIMLAR İNCELENDİ

Sincan Belediyesi ilçeyi kültür ve sanatın merkezi haline getirmek için birbirinden değerli projeleri bir bir hayata geçiriyor. Kongre ve Kültür Merkezi, Çok Amaçlı Salon ve Eko-Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezi bunlardan sadece bir kaçı. Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş ve Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu yatırımları inceledi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan misafirlerine projelerin detaylarını anlattı. “Önce İnsan Öncü Sincan” sloganıyla Sincan’ın çehresini değiştirecek birbirinden değerli yatırımlara imza atan Sincan Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş ve Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu Sincan’a yönelik projeleri inceledi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Odabaş ve Ayvazoğlu’na eşlik etti ve projelerin detaylarını anlattı.

Sincan Sanatın Ve Kültürün Merkezi Olacak

Fatih’te bulunan ve yapımında sona gelinen Çok Amaçlı Salon ve Kültür Merkezi ziyaret edildi. Merkez içinde olması planlanan bölümler incelendi, Başkan Ercan kolonsuz yapısıyla dikkat çeken yapı ile ilgili detayları anlattı. Ardından tamamlandığında Ankara’nın en büyük kongre merkezi olması planlanan ve yapımına 2019 yılında başlanan Kültür ve Kongre Merkezi ziyaret edildi. Sıfır atık çalışmalarını bir adım daha öteye taşıyan ve kısa süre içinde açılması planlanan Eko-Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezi gezildi. Adeta bir botanik bahçesi şeklinde tasarlanan merkezde bulunan gölet ve yeni yerine taşınan “Sıfır Atık Eğitim Merkezi”  incelendi. Sincan Belediye Başkanı Ercan misafirlerine belediyenin sıfır atık çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Sincan Belediyesi Kültür Evi de ziyaret edilen yerler arasındaydı. Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş ve Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirperverliği için Sincan Belediye Başkanı Ercan’a teşekkür etti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.