enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
38,5687
EURO
43,6369
ALTIN
4.017,28
BIST
9.167,58
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
CumartesiAz Bulutlu
21°C
PazarAz Bulutlu
24°C
PazartesiAz Bulutlu
25°C
SalıAz Bulutlu
25°C

SİNCAN’DA İLK FEN LİSESİ’NİN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

SİNCAN’DA İLK FEN LİSESİ’NİN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

Sincan’da, yapımı Rönesans Eğitim Vakfı’nca gerçekleştirilecek olan Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesinin temeli törenle atıldı.

Ankara Valisi Vasip Şahin, Sincan’da düzenlenen törende, yakın zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da 326 tesis ve 7 bin 200 dersliğin açıldığını anımsattı.

Yaklaşık 2 bin derslikli 44 eğitim kurumunun daha hizmete açılacağını belirten Şahin, “Türkiye, eğitim anlamında ciddi bir değişim, dönüşüm yaşadı. 20-30 yıl önce bir okulun tahtasını değiştirmek ya da boyasını yapmak için hayırsever ararken bugün artık çok modern ve kompleks okullarımız hayırseverler tarafından yapılmaktadır.” dedi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç de Türkiye’deki bağışçıların ve hayırseverlerin eğitime büyük destek verdiğini vurguladı. Türkiye’nin farklı yerlerinde birçok eğitim kurumu tesis ettiklerini aktaran Denemeç, “Fen liseleri eğitimimizin gözbebekleri. Sayıları artıyor. Kalitesini koruyarak bu sayıyı devam ettireceğiz.” diye konuştu.

Törene, Ankara Valisi Vasip Şahin, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, Ankara Milletvekili Hacı Turan, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Selçuk Pehlivanoğlu, Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Etimesgut Kaymakamı İzzettin Sevgili, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Umut Gür, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Ak Parti İlçe Başkanı Soner Arslanargun, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Oğuzhan Alkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayfer Yıldırım, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Kazım TANER ve bazı bürokratlar katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.