enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

SİNCAN’DA SEMT PAZARLARINA YENİ DÜZENLEME

SİNCAN’DA SEMT PAZARLARINA YENİ DÜZENLEME

Sincan Belediyesi zabıta ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında pazar yerlerinde denetimlerini sürdürüyor. Maske kullanımı, sosyal mesafe konularında hem vatandaş hem de esnaf uyarılıyor. Pandemi ile mücadele kapsamında hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Hem vatandaşın hem de esnafların mağdur olmaması adına hafta sonu kurulan semt pazarları artık Cuma ve Pazartesi günü hizmet verecek. Cumartesi kurulan Yunus Emre ve Yenikent semt pazarları Cuma günü kurulacak. Pazar günü hizmet veren Pınarbaşı Mah. Ve Törekent pazarları ise Pazartesi günü açılacak.

Sincan’da semt pazarları

Pazartesi: İstasyon Mah. Semt Pazarı, Törekent Mah. Semt Pazarı, Pınarbaşı Mah. Semt Pazarı, G.O.P Mah. Semt Pazarı

Salı: Tandoğan Mah. Semt Pazarı, Osmanlı Mah. Semt Pazarı, Temelli İstiklal Mah. Semt Pazarı

Çarşamba: Ulubatlı Hasan Mah. Semt Pazarı, Yenikent (TOKİ) Semt Pazarı

Perşembe: Plevne Mah. Semt Pazarı

Cuma: Mevlana Mah. Semt Pazarı, Yunus Emre Mah. Semt Pazarı, Yenikent Merkez Pazarı

Pandemi ile mücadele kapsamında 14 Şubat 2020’den bu yana sahada büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Sincan Belediyesi olarak hemşerilerimizin her daim yanındayız. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bu süreci atlatacağımıza olan inancım tamdır. Maske, sosyal mesafe, hijyen konusunda çok hassas olalım. Hepimizin iyiliği için dikkat edelim ve kurallara harfiyen uyalım.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.