enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
CumartesiParçalı Bulutlu
21°C
PazarAz Bulutlu
22°C
PazartesiAz Bulutlu
24°C
SalıAz Bulutlu
18°C

SİNCAN’IN HER KÖŞESİNE YARDIMLAR ULAŞTIRILIYOR

SİNCAN’IN HER KÖŞESİNE YARDIMLAR ULAŞTIRILIYOR

Sincan Belediyesi iyi günde de kötü günde de ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmıyor. Sosyal Yardım İşleri bünyesinde ekipler, vatandaşlara gıda ve temizlik kolisi ile yakacak yardımına ara vermeden devam ediyor. Sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda çalışmalarına devam eden Sincan Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda yardımını sürdürüyor. Pandemi süreciyle birlikte yardımlar daha da arttı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşlara yardım için seferber oluyor. Özenle hazırlanan gıda ve temizlik kolileri araçlara yükleniyor, ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırılıyor. Son olarak Temelli’de Beyobası Mahallesi, Gazi Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, İstiklal Mahallesi ve Hürriyet Mahallesinde gıda ve temizlik kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştı. 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı öncesi yardımları alan aileler Sincan Belediyesine teşekkür etti. Bu arada pandemi şartlarından en çok etkilenen esnaflara da gıda ve temizlik kolisi yardımı yapıldı.

Tüm bunların yanında Sincan’da budanan ağaçlar da israf edilmiyor. Ekipler budanan ağaçları odun haline getiriyor ve ekonomik yönden sıkıntı çeken ailelere dağıtıyor. Sincan Belediyesinin sıcak yemek yardımı sayesinde vatandaşların yüzü gülüyor. Yemek yapamayacak durumda olan yaşlı, engelli, kronik rahatsızlığı bulunan bireyler için belediye aş evi hizmet veriyor. Son derece steril ortamlarda hazırlanan yemekler, ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, her koşulda Sincanlıların yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Ercan, “Pandemi nedeniyle yaşadığımız zor günleri paylaşarak, birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Ramazan ayı da yaklaşıyor, yardımlarımız kat be kat artarak devam edecek. Her şey Sincan için” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.