enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3766
EURO
35,0173
ALTIN
2.325,42
BIST
9.092,01
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
CumartesiAz Bulutlu
22°C
PazarParçalı Bulutlu
22°C
PazartesiAz Bulutlu
24°C
SalıAz Bulutlu
18°C

Sizleri utandırdığım için üzgünüm yazdı intihar etti

03.12.2020
3.385
A+
A-
Sizleri utandırdığım için üzgünüm yazdı intihar etti

Olay, akşam saatlerinde Keçiören ilçesi Atapark Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre iş çıkışı eve gelen A. Y., kapıyı defalarca çalmasına rağmen kimsenin açmaması üzerine şüphelenerek eşi F.Y.’yi aradı. Bu sırada komşu ziyaretinde olan anne F.Y., eve gelerek anahtarla kapıyı açtı.

İçeriye giren anne ve baba, çocukları G.Y.’yi kanlar içerisinde yerde hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, G.Y.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemede bulunan av tüfeği muhafaza altına alındı.

Ekipler ayrıca G. Y.’nin baş ucunda kendisinin yazdığı düşünülen bir intihar notu da buldu. Bulunan notta G.Y.’nin, “Sizleri utandırdığım için üzgünüm” yazdığı öğrenildi. Genç kızın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, polis ekipleri olaya ilişkin inceleme başlattı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.