enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5496
EURO
34,9912
ALTIN
2.420,94
BIST
9.722,09
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
CumaParçalı Bulutlu
19°C
CumartesiAz Bulutlu
17°C
PazarAz Bulutlu
19°C
PazartesiAz Bulutlu
19°C

Sokaklar Her Gün Yıkanıyor

A+
A-
Sokaklar Her Gün Yıkanıyor

Kızılcahamam Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçedeki 109 mahallede yürütülen detaylı temizlik çalışmaları 7 gün esasına göre devam ediyor. Bu kapsamda mahallelerin tamamı içerisinde deterjan karışımı ile yıkanarak dezenfekte ediliyor. Ekipler ayrıca bina girişlerini de yıkayarak vatandaşa sağlıklı bir yaşam alanı sunuyor.

 “Covid- 19 Kurallarına Uyalım”

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, temizlik çalışmalarına paralel olarak koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele çalışmalarının mesai mefhumu olmaksızın devam ettiğini belirterek, pandemi sürecine ilişkin şu hatırlatmalarda bulundu:

“Daha temiz, daha huzurlu, daha güzel bir Kızılcahamam için gece gündüz sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mikrobik olması muhtemel ortamlarla birlikte ilçemizin her tarafında dezenfekte çalışması yürütüyoruz. Parklarımız dahil olmak üzere, pazar yerleri ve sokaklar, binalar, ibadethaneler dezenfekte ediliyor. Biz ilçemizi pırıl pırıl yaparak sağlıklı bir ilçe inşa ediyoruz. Sağlığımız için temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyalım. Hem kendi sağlığımızı koruyalım hem de sevdiklerimizin sağlığına zarar vermeyelim.”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.