enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
CumartesiAz Bulutlu
22°C
PazarParçalı Bulutlu
22°C
PazartesiAz Bulutlu
24°C
SalıAz Bulutlu
18°C

SOYLU’NUN ACI GÜNÜ

SOYLU’NUN ACI GÜNÜ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun  annesi Servet Soylu vefat etti. 75 yaşındaki Soylu’nun kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu: İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi’nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah’tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Servet Soylu için yarın öğle namazını müteakiben İstanbul Gaziosmanpaşa Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek. Soylu törenin ardından Eyüp Sultan Mezarlığı’na defnedilecek. Vefat haberini alan Süleyman Soylu, babasıyla birlikte, annesinin tedavi gördüğü hastaneye gitti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi bir süre önce corona virüsü tedavisi görmüştü. Bakan Soylu, eşi ve kızı da geçen yıl ekim ayında corona virüsüne yakalanmıştı. Soylu, bir kısmı hastanede olmak üzere yaklaşık üç haftalık tedavisinin ardından tekrar görevinin başına dönmüştü.

ERDOĞAN’DAN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da Twitter hesabından bir taziye mesaj yayımladı: İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşimin kıymetli validesi Servet Soylu hanımefendiye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Süleyman Bey’e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.