enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
CumartesiParçalı Bulutlu
19°C
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
22°C

Sporcular PCR Testinden Geçirildi

Sporcular PCR Testinden Geçirildi

Yenimahalle Belediyesi ile özel bir hastane arasında Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımı sporcuları ve antrenörlerini kapsayan protokol imzalandı. Protokole göre; sporcuların ve antrenörlerin sezon sonuna kadar yapılacak olan covid testlerini yapacak.

Sezon sonuna kadar ücretsiz test

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda yapılan törenle; Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve Özel Bilgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Babuccu’nun attığı imzaların ardından tüm kadroya covid 19 testi yapıldı. Protokolle birlikte ilk testleri yapılan sporcuların sezon sonuna kadar her maç öncesi testleri hastane tarafından ücretsiz olarak yapılacak. İmza töreni öncesi Hastane yönetimine teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras, “Tüm Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 spor camiasını da olumsuz etkiledi. Her müsabaka öncesi tüm sporculara PCR testi yapılıyor. Buda kulüplere ekstra maliyet getiriyor. Her sezon başarılarıyla adından söz ettiren Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımımıza destek olan hastane yönetimine teşekkür ediyorum. Sporcularımız için yapmış olduğumuz işbirliği çok değerli” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.