enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
CumaAz Bulutlu
23°C
CumartesiAz Bulutlu
21°C
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C

TANDOĞAN TESİSLERİ YENİLENİYOR

15.11.2020
260
A+
A-
TANDOĞAN TESİSLERİ YENİLENİYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın spor ve sporcuya desteği sürüyor. MKE Ankaragücü Spor Kulübü Tandoğan Tesislerinin kale ve köşe direkleri, yedek kulübeleri ve sentetik çim sahası yenilenirken, son olarak otopark alanının asfalt çalışmaları da tamamlandı.

DAHA SAĞLIKLI ŞARTLAR ALTINDA ANTREMAN İMKANI

MKE Ankaragücü Spor Kulübü Tandoğan Tesislerinde önce Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri tarafından hummalı ve titiz çalışmaları sonucunda sentetik çim saha, yedek kulübeleri, kale ve köşe direkleri yenilendi. Spor tesisinin tesisat işleri, fayans ve alçı boya işlemlerini de tamamlayan ekipler, elektrik işleri için de yoğun mesai harcıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ise tesisteki bozuk bahçe bordür onarımının yanı sıra asfalt ve yol çizgi çalışmalarını tamamlarken, kısa süre içinde 70 metre uzunluğundaki kaldırım çalışmaları da gerçekleştirilecek.

 

YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Kent Estetiği Daire Başkanlığı, saha aydınlatması, tribün, soyunma odaları ve duvar yüzeyi kaplamasının yenilenmesi işlemi ile saha çevresi filesinin çekilmesine yönelik çalışmalara ise çıkılacak ihale sonrası başlayacak. Kent Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerinin marangoz atölyesinde hazırlayacağı koltuk döşemelerinin de yerleştirileceği tesiste tüm çalışmalar tamamlandıktan sonra MKE Ankaragücü’nün spor okuluna ve altyapısına bağlı genç futbolcular daha sağlıklı şartlar altında antrenman yapma fırsatına kavuşacak.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.