enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5170
EURO
34,7952
ALTIN
2.427,66
BIST
9.710,63
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
PerşembeParçalı Bulutlu
20°C
CumaAz Bulutlu
19°C
CumartesiAz Bulutlu
18°C
PazarAz Bulutlu
19°C

Teknoloji ve bilime ivme kazandıracak

09.11.2020
231
A+
A-
Teknoloji ve bilime ivme kazandıracak

Dış cephe ve kompozit imalatları yapılan merkez tamamlandığında Mamak kalıcı bir eser daha kazanmış olacak. Merkezin çocuklar ve gençler başta olmak üzere bilime, sanata gönül vermiş insanların, bilimle aralarındaki ilişkiyi kuvvetlendirmesine ve yeni şeyler öğrenmesine vesile olacağını belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, nitelikli ve vizyonel bir yatırım olan tesisin, mahalleye de cazibe ve hareketlilik kazandıracağını söyledi. Köse, “Bilim yapmak bir gelenektir ve bu geleneği erken yaşta çocuklarımıza aşılamamız lazım. Ve bu nedenle tesisimizin gençlerimize çok faydalı olacağına inanıyorum. Bilim toplum faaliyetlerine ne kadar doğru ve anlamlı yatırım yaparsak gelecekteki hedeflerimize ulaşma noktasında da başarılı oluruz. Günümüzde şehirlerden beklenen en önemli unsurlardan birisi de sosyal ve kültürel hayat. Bilim ve Sanat Merkezimiz de bu unsurları da karşılayacak nitelikte dizayn edilecek. Tesisimiz, Bilim Teknoloji ve Kültür Sanat hayatına yeni ivme kazandıracak” dedi.

Geleceğe ve gençliğe hizmet

Mamak’ın geleceğine ve gençliğine hizmet verecek yapımı yüzde altmış seviyesine ulaşan 4 katlı merkezde, kafeterya, yemekhane, elektrik ve mekanik teknik merkezi, çocuk gündüz bakım, ofis, spor salonu, bay – bayan mescit, aile merkezi, derslikler, dükkân, bilgisayar ve yabancı dil eğitim odaları, gençlik merkezi ve kafeteryadan oluşuyor. İnsan odaklı ve  ‘insana yatırım yapan’ yönetim anlayışının en nitelikli örneği olan tesis, tamamlandığında hem kadınlar hem de gençlere hizmet verecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.